Presentera ditt linjemålningsföretag på Linjemålning.se

Visa upp ditt linjemålningsföretag på Linjemålning.se för våra besökare och få samtidigt en länk till din webbsida för er sökmotoroptimering.

Detta är ett utmärkt tillfälle att kunna synas på en webbsida som enbart handlar om linjemålning och exponera ditt företag mot besökare som letar efter linjemålningsföretag som kan måla t.ex. parkeringslinjer, vägmarkeringar, skolgårdar eller lekplatser, likväl som tillfälliga linjemarkeringar för sportevenemang osv..

Vi tar ut en kostnad på 2500:- plus moms per år, för publicering av ert företag på Linjemålning.se, vilket innebär att ert företag syns på vår webbsida. Kostnaden går 100% till att producera mer innehållsrika texter för våra besökare samt webbhotellskostnader på Linjemålning.se

Fakta:

Vi har skickat nästan 4 gånger mer besökare till vårt referensföretag än listningar på Eniro.se & Hitta.se tillsammans under 2022, fast betydligt billigare än deras premium listningar.

Så är det riktigt billigt att ligga med hos oss, då ditt företag syns ett år framöver för en kostnad på 2500:- plus moms per år. Så gör ditt företag en tjänst, lista er hos oss idag och få riktade kundbesök billigt i ett helt år framåt.

Vi erbjuder även en tilläggstjänst som ni kan beställa för 2500:- plus moms, där vi skriver en professionell beskrivning av ert företag på ca. 1000 ord, om ni vill beställa den tilläggstjänsten så skriv så mycket information som möjligt i er företagsbeskrivning, ni behöver inte oroa er för hur det är skrivet då vi skriver om den för er sedan baserat på beskrivningen samt vad vi hittar för information på er webbsida. Ni beställer tilläggstjänsten på samma sida som faktureringsuppgifter, alltså sidan 2 i beställningsformuläret.


  Företagspresentation
 • Företagspresentation

  Fyll i din företagspresentation så noga och utförligt som möjligt, den ger dig en möjlighet att presentera ditt företag på ett positivt sätt och ger förtroende i ett första intryck av ditt företag samt skapar en möjlighet att synas högt upp i Google´s sökmotor. Det är viktigt att du tar dig tid att skriva en bra presentation.
 • Max 1MB i storlek
 • Skriv en sammanfattande text på under 20 ord, visas under företagsnamnet.
 • Skriv en så komplett beskrivning och presentation av ditt företag som möjligt. Vi erbjuder en tilläggstjänst som ni kan beställa, där vi skriver en professionell beskrivning av ert företag på ca. 1000 ord, om ni vill beställa den tjänsten så skriv så mycket information som möjligt i er företagsbeskrivning, samt att ni behöver inte oroa er för hur det är skrivet då vi skriver om den för er sedan baserat på beskrivningen samt vad vi hittar för information på er webbsida.
 • Max 9 bilder samt max storlek per bild är 1MB - Se till att bilderna är optimerade innan du laddar upp dem så dem inte överstiger 1MB per styck. Bildgalleriet visas längst ner på din företagssida och är valfritt att använda om du vill.
 • Faktureringsuppgifter
 • Faktureringsuppgifter

  Fyll i dina faktureringuppgifter nedan. Dessa uppgifter syns inte på sidan, utan är bara till för vår fakturering.
 • Företagsnamn för fakturering
 • Företagets organisationsnummer,vi kontrollerar gentemot AllaBolag.se
 • Den kompletta adressen dit fakturan skall skickas.
 • Skriv namnet på beställare och kontaktperson samt telefonnummer och e-postadress..
 • Ni kan beställa en professionell beskrivning av ert företag som tilläggstjänst, baserat på er företagsbeskrivning och vad vi hittar i information på er webbsida. Vilket innebär att ni kan skriva i så mycket som möjligt i er företagsbeskrivning utan att tänka på stavning, upplägg osv. Vi fixar det för er. Glöm inte att kryssa i båda rutorna ovan i så fall. Tilläggstjänsten tar ytterligare mellan 7 till 14 dagar att utföra, efter fakturan är betald och inkommit till oss.
 • kr 0
 •  
 •