Göteborgs Linjemålning AB

Göteborgs Linjemålning AB startades 1988 av Jan Lauridsen som har 37 års erfarenhet inom branschen, vilket borgar för ett företag som erbjuder kvalitet och mycket stor kunskap i vårt arbete.

Vi erbjuder hög kvalite på våra tjänster och vill se till att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Göteborgs linjemålning AB erbjuder tjänster inom parkeringsplatser, industrimålning, målningar av skolgårdar och sportplaner med mera.

Vi använder oss av trafiklinjefärg och termoplastisk massa när vi utför vårt arbete. Vi erbjuder trafiklinjefärg av bra kvalite som är både hållbar och ger skarpare och vitare linjer. Det är ett rent och stabilt material som inte gulnar eller försvinner enkelt. Medan termoplastisk massa är av högre kvalite än vanlig linjefärg. Termoplastisk massa är mycket slitstarkt och består av plastmaterial med glaspärlor med bra tjocklek. Den här typen av material för att måla linjemålningar och markeringar är den bästa om man letar efter ett slitstarkt och mer hållbart material.

Göteborgs Linjemålning AB ser till att våra kunder är nöjda med målningarna och dem får själva vara med och diskutera hur och vad dem vill ha målat. Man kan även välja på till exempel skolgårdar om man vill lägga till något spel genom linjemålning eller markering och vad för spel, för att göra barnen glada.

Detsamma gäller för andra former av linjemålning, du som kund får själv bestämma hur och vad som ska göras. När det kommer till väglinjemålningar och markeringar följer vi de regler och lagar som gäller för trafikmålning och säkerhet för att göra allmänheten och kunden glad.

Vi på Göteborgs linjemålning AB har mycket kunskap inom yrket och erfarenhet inom branschen, därav erbjuder vi den bästa servicen till dig. Och kan garantera att vårt arbete kommer behaga dig som kund. Tack vare de års erfarenhet Jan Lauridsen har styrs företaget professionellt och kontrollerat.

Vill du att besökarna ska hitta ditt företag? Lägg till ditt linjemålningsföretag på Linjemålning.se idag.